Ατομική ψυχοθεραπεία

Μοιράσου το:

Η ψυχοθεραπεία έχει ως στόχο την προσωπική ανάπτυξη και εξέλιξη. Η μέθοδός μου είναι πολύ αποτελεσματική και σύντομα θα αντιληφθείτε τα οφέλη της:

  • Θα αποκτήσετε γνώσεις για το πώς να ζήσετε στο μέγιστο των δυνατοτήτων σας
  • Θα αισθανθείτε πιο σίγουροι
  • Θα βελτιωθεί η ποιότητα των σχέσεών σας
  • Θα ανακτήσετε την ευημερία και την ισορροπία σας
  • Θα αισθανθείτε πιο ευτυχισμένοι και αισιόδοξοι
  • Τα συμπτώματά σας θα μειωθούν
  • Θα κλείσετε εκκρεμότητες που σας εμποδίζουν να αισθανθείτε καλά για τον εαυτό σας
  • Θα αποκτήσετε έναν μοναδικό τρόπο να βιώνετε τη ζωή

Μέσα σε ένα ασφαλές και υποστηρικτικό περιβάλλον, προβλήματα που σας φαίνονταν ανυπέρβλητα μπορούν πραγματικά να αντιμετωπιστούν. Θα μπορέσετε να αρχίσετε ξανά να αποκτάτε έναν έλεγχο, όπου προηγουμένως νιώθατε ότι δεν μπορείτε. Θα μπορείτε να αρχίσετε να δείχνετε κατανόηση όπου πρώτα νιώθατε πως δεν τα καταφέρνατε. Θα μπορείτε να αρχίσετε να αναγνωρίζετε και να βρίσκετε τρόπους για να αποδέχεστε και να εκτιμάτε τις πτυχές της ζωής που σας φαίνονταν ανεξήγητες και ανεξέλεγκτες.

Ατομική ψυχοθεραπεία

Ατομική ψυχοθεραπεία

 

Ατομική ψυχοθεραπεία

Σε μια ισότιμη και συνεργατική βάση θα σας βοηθήσω να μπορέσετε να οικοδομήσετε μια πιο ευτυχισμένη και υγιή ζωή με στόχο να είστε ξανά παρόντες στη ζωή σας. Θα σας καθοδηγήσω σ’ έναν δρόμο θετικών αλλαγών και ενδυνάμωσης του εαυτού με στόχο να μπορείτε να αισθανθείτε ήρεμοι και γαλήνιοι και πάλι. Για να αυξηθεί η αυτογνωσία σας, θα εστιάσουμε την προσοχή μας στα συναισθήματα, τις σκέψεις, τις συμπεριφορές και τις πεποιθήσεις σας. Μέσω της ψυχοθεραπείας, θα συνειδητοποιήσετε με ποιο τρόπο όλα αυτά σας επηρεάζουν, σας βάζουν σε έναν φαύλο κύκλο και διαμορφώνουν τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεστε τα γεγονότα και τις αλλαγές στη ζωή σας.

Θα μπορέσετε να απορρίψετε δυσλειτουργικά μοτίβα συμπεριφοράς και να ανακαλύψετε νέους, πιο υγιείς και πιο ευτυχισμένους τρόπους ζωής. Θα καταλάβετε τον εαυτό σας, τους προσωπικούς σας στόχους και την αξία σας καλύτερα. Θα μπορείτε να αρχίσετε να εμπιστεύεστε τους ανθρώπους και αισθάνονται και οι άλλοι πιο άνετα μαζί σας και θα θέλουν να είναι εκεί για σας όταν τους χρειάζεστε. Ως εκ τούτου, θα είστε σε θέση να αναγνωρίσετε και να εκφράσετε τον αληθινό εαυτό σας, θα μπορείτε να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας.

.

 

Η τέλεια μητέρα για μια κόρη

Κάθε παιδί γεννιέται ολοκληρωμένο και μοναδικό. Όλα όσα χρειάζεται …

Υγιής σεξουαλική ανάπτυξη των παιδιών: τι χρειάζεται να γνωρίζουν οι γονείς

Η σεξουαλική ανάπτυξη των παιδιών συχνά μπορεί να αποτελέσει θέμα …

Τι να κάνετε αν το παιδί σας έχει Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή

Η Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή συνήθως εμφανίζεται με συγκεκριμένες …