Θεραπεία με πρόσβαση από οποιοδήποτε μέρος στον κόσμο

Μοιράσου το:

Θεραπεία με πρόσβαση από οποιοδήποτε μέρος στον κόσμο

Με την online ψυχοθεραπεία μέσω Skype μπορείτε να κάνετε συνεδρίες ψυχοθεραπείας  από οποιοδήποτε σημείο στον κόσμο, εφ 'όσον έχετε μια καλή και σταθερή σύνδεση στο internet.

Οι on line συνεδρίες, σας εξασφαλίζουν την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού ή του γραφείου σας, δίνοντας στον εαυτό σας το χώρο που χρειάζεστε για να επεξεργαστείτε τη συνεδρία σας αργότερα, χωρίς να εκτίθεστε στην πίεση της μετακίνησής σας. Οι on line συνεδρίες σας παρέχουν ένα ασφαλές και υποστηρικτικό περιβάλλον στο οποίο μπορείτε να επικεντρωθείτε στην δική σας ζωή, σε αυτό που έχει σημασία για εσάς, να εργαστείτε με το δικό σας ρυθμό με περισσότερο χρόνο για να σκεφτείτε. Αποτελούν έναν αξιόπιστο, έμπιστο και ασφαλή τρόπο επικοινωνίας με την θεραπεύτριά σας.

Έρευνες σχετικά με την αποτελεσματικότητα της online ψυχοθεραπείας έχουν δείξει ότι είναι χρήσιμη για τους ανθρώπους που πάσχουν από διαταραχές της διάθεσης, όπως η κατάθλιψη και οι δυσκολίες με το άγχος. Είναι επίσης αποτελεσματική σε άτομα με συναισθηματικές δυσκολίες, όπως προβλήματα σχέσεων, με τον εαυτό τους και τους άλλους, ζητήματα σχετικά με θέματα αυτοπεποίθησης, διαχείριση του στρες, δυσκολία στην επικοινωνία και με  ένα ευρύ φάσμα άλλων δυσκολιών.

Ως ψυχοθεραπεύτρια – σύμβουλος ψυχικής υγείας έχω διαπιστώσει ότι οι άνθρωποι βρίσκουν εύκολο και άνετο να συνδεθούν μαζί μου μέσω Skype για την υλοποίηση των συνεδρίων τους, δημιουργώντας μια ουσιαστική και ασφαλή θεραπευτική σχέση.

Θεραπεία με πρόσβαση από οποιοδήποτε μέρος στον κόσμο

Θεραπεία με πρόσβαση από οποιοδήποτε μέρος στον κόσμο 

Η τέλεια μητέρα για μια κόρη

Κάθε παιδί γεννιέται ολοκληρωμένο και μοναδικό. Όλα όσα χρειάζεται …

Υγιής σεξουαλική ανάπτυξη των παιδιών: τι χρειάζεται να γνωρίζουν οι γονείς

Η σεξουαλική ανάπτυξη των παιδιών συχνά μπορεί να αποτελέσει θέμα …

Τι να κάνετε αν το παιδί σας έχει Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή

Η Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή συνήθως εμφανίζεται με συγκεκριμένες …