Τι να περιμένετε

Μοιράσου το:

Αν σας ενδιαφέρει να ξεκινήσετε ψυχοθεραπεία αλλά δεν είστε σίγουροι για τη μέθοδο ή τα αποτελέσματα, μπορώ να σας προσφέρω μια δωρεάν 20λεπτη τηλεφωνική κλήση ώστε να μπορέσουμε να μιλήσουμε για τα προβλήματα που σας απασχολούν αλλά και να σας απαντήσω σε ερωτήσεις που πιθανόν έχετε σχετικά με τη θεραπεία.

Στην πρώτη μας συνεδρία, θα επικεντρωθούμε στο να σας γνωρίσω και να ακούσω τι σας δυσκολεύει. Μ’ ενδιαφέρει να μάθω τι σας φέρνει στη θεραπεία, ποια είναι η διαδρομή σας στη ζωή και τι επιθυμείτε να πετύχετε μέσα από τη δουλειά που θα κάνουμε μαζί. Θα δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση στο να αισθανθείτε ασφάλεια και εμπιστοσύνη και θα συζητήσουμε σχετικά με το απόρρητο των συνομιλιών μας για το οποίο θα έχετε ενυπόγραφη διαβεβαίωσή μου. 

Θα διερευνήσω σε βάθος τις ανάγκες σας και μαζί θα διαμορφώσουμε τους στόχους που θέλετε να πετύχετε μέσα από τη θεραπεία. Θα σας εξηγήσω πιο αναλυτικά τον τρόπο με τον οποίο δουλεύω και θα έχετε τη δυνατότητα να με ρωτήσετε οτιδήποτε σας απασχολεί ώστε να αποφασίσετε αν θέλετε να συνεργαστείτε μαζί μου.

Επίσης, θα συζητήσουμε τις επιλογές που έχετε με γνώμονα τις ανάγκες σας οι οποίες μπορεί να είναι από μια μακροχρόνια και εις βάθος ψυχοθεραπεία έως μια σύντομη σε διάρκεια συμβουλευτική. Μέσα από τη συζήτησή μας θα σας βοηθήσω να καταλάβετε ποια μέθοδος σας ταιριάζει περισσότερο. Όταν ολοκληρωθεί η πρώτη μας συνεδρία θα είστε σε θέση να φύγετε χωρίς αμφιβολίες αλλά με πλήρη και ξεκάθαρη εικόνα του τι να περιμένετε από τη συνεργασία σας μαζί μου.

Κυριακή Περδικέα - Ψυχοθεραπεύτρια

3 Βήματα για να Επαναπρογραμματίσεις το Νου σου

Αν αισθάνεσαι πως είσαι σε μια κατάσταση που σου προκαλεί έντονα συναισθήματα …

Κυριακή Περδικέα - Ψυχοθεραπεύτρια

Γίνε το Φως που Θέλεις να Δεις

Ποιο είναι το Φως που κοιτάς και θέλεις να αγγίξεις; Ποιο Σκοτάδι σε …

καλοσύνη

Ξεκίνα την μέρα σου με Καλοσύνη

Πέτα από πάνω σου ότι ξένο κουβαλάς, ότι δεν είναι δικό σου και πρόσθεσε …