Blog & Lifestyle

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Εδώ θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από άρθρα ψυχολογίας, αυτοβελτίωσης και προσωπικής ανάπτυξης . Επίσης, θα μπορείτε να ενημερώνεστε για νέα σεμινάρια και βιωματικά εργαστήρια που διοργανώνω. Αφεθείτε στο ταξίδι της ανακάλυψης του εαυτού σας και θα χαρώ αν θελήσετε να μοιραστείτε μαζί μου ανησυχίες ή προβληματισμούς ή ό, τι άλλο μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε πιο ελεύθεροι και αληθινοί!

Το γραφείο θα παραμείνει κλειστό 04 – 27 Αυγούστου 2017

Μοιράσου το:

Την Παρασκευή 04/08 θα είναι η τελευταία ημέρα που θα βρίσκομαι στο γραφείο για τις απαραίτητες για ψυχή και σώμα, διακοπές.

Τελευταίες ημέρες  και για να είμαι ειλικρινής  με έχουν πλημμυρίσει ανάμεικτα συναισθήματα. Θα αφήσω για ένα μικρό διάστημα πίσω μου την ατομική μου θεραπεία αλλά και τον χώρο που με φέρνει κοντά σε πολλούς , διαφορετικούς και συνάμα υπέροχους ανθρώπους.

Εκεί, κάθε φορά, κάτι μαγικό συμβαίνει. Συναισθήματα ανέκφραστα και κρυμμένα στα πιο βαθιά σημεία της ψυχής, βρίσκουν διέξοδο και εκφράζονται, λόγια ανείπωτα καταφέρνουν να περάσουν τα χείλη και να απελευθερωθούν, άνθρωποι αγχωμένοι, φοβισμένοι, ενοχικοί, θλιμμένοι αφήνονται στην ασφάλεια αυτού του χώρου και πολλές φορές για πρώτη φορά στη ζωή τους αισθάνονται αποδοχή.

Γι’ αυτό που είναι, για ότι κι αν είναι, για ότι κι αν έχουν κάνει, για ότι κι αν τους έχει συμβεί.

Κι εγώ κάθε φορά αισθάνομαι αυτή τη μαγεία και τη λύτρωση που επιφέρει.

Σε κάθε θεραπεία νιώθω ότι μαθαίνω και κάτι καινούργιο για τον εαυτό μου, έρχομαι πιο κοντά στο να γνωρίσω εμένα και να ανακαλύψω τα όριά μου. Σε κάθε θεραπεία, κάθε φορά αισθάνομαι τη μαγεία του να μπορείς να δεις  μέσα από τα μάτια του άλλου και να καταλάβεις τι βιώνει αλλά και τι του έχει συμβεί.

Κάθε φορά ενθουσιάζομαι με τις δυνατότητες και τα κατορθώματα των ανθρώπων και κάθε φορά αναρωτιέμαι πόσο υπέροχο και απελευθερωτικό θα ήταν για εκείνους να μπορούσαν έστω και για λίγο να δουν τον εαυτό τους μέσα από τα δικά μου μάτια.

Αφήνω πίσω για λίγο τις θεραπείες αλλά όχι τα συναισθήματα που έχω για όλους αυτούς τους ανθρώπους που μ’ εμπιστεύονται.  Αφήνω πίσω για λίγο την ατομική μου θεραπεία αλλά όχι τα εργαλεία και τα συναισθήματα που έχω γι’ αυτήν και κυρίως για όσα με δίδαξε ότι μπορώ να είμαι και έχω τη δύναμη να κάνω.

Γιατί όταν έχεις καταφέρει να αντιμετωπίσεις τους προσωπικούς σου δαίμονες και να βγεις νικητής, ξέρεις ότι αυτή τη γνώση δεν μπορείς και δεν πρέπει να την κρατήσεις για τον εαυτό σου. Αυτή τη γνώση πρέπει να τη μοιραστείς για να βοηθήσεις και άλλους ανθρώπους να κατακτήσουν την ηρεμία και την ψυχική γαλήνη που τους αξίζει.

Το γραφείο θα είναι ξανά ανοικτό από τις 28/08. Τηλ. επικοινωνίας: 6979447076

Σας εύχομαι ένα καλοκαίρι γεμάτο ευχάριστα συναισθήματα και όμορφες σκέψεις! ένα καλοκαίρι όπου θα είστε παρόντες σε κάθε στιγμή του!

Βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια;

Νιώθεις πως επαναλαμβάνεις κάθε μέρα την ίδια ρουτίνα; Βαρέθηκες; …

Γιορτή της μητέρας

Για τη γιορτή της μητέρας

Γνωρίζω ένα κορίτσι. Και σήμερα θα σας πω την ιστορία της. Σαν ένα διαφορετικό …

Κορωνοϊός και Παιδιά: Οδηγός Διαχείρισης

Είναι πολύ δύσκολο να πας οπουδήποτε αυτές τις μέρες και να μην ακούσεις …