Τι να περιμένετε

Μοιράσου το:

ti-na-perimenete-1

Αν σας ενδιαφέρει να ξεκινήσετε ψυχοθεραπεία αλλά δεν είστε σίγουροι για τη μέθοδο ή τα αποτελέσματα, η Κυριακή Περδικέα μπορεί να σας προσφέρει μια δωρεάν 20λεπτη τηλεφωνική κλήση ώστε να μπορέσετε να μιλήσετε για τα προβλήματα που σας απασχολούν αλλά και να σας απαντήσει σε ερωτήσεις που πιθανόν έχετε σχετικά με τη θεραπεία.

Στην πρώτη σας συνεδρία, θα επικεντρωθεί στο να σας γνωρίσει, να ακούσει τι σας απασχολεί και να σας δώσει μια πρώτη εκτίμηση του υπόβαθρου των δυσκολιών σας.

Θα ενδιαφερθεί να μάθει τι σας φέρνει στη θεραπεία, ποια είναι η διαδρομή σας στη ζωή και τι επιθυμείτε να πετύχετε μέσα από την ψυχοθεραπευτική διαδικασία. Θα φροντίσει ώστε να αισθανθείτε άνεση, ασφάλεια και εμπιστοσύνη και θα συζητήσετε σχετικά με το απόρρητο των συνομιλιών σας για το οποίο θα έχετε ενυπόγραφη διαβεβαίωσή της.

ti-na-perimenete-2

Θα διερευνήσει σε βάθος τις ανάγκες σας και μαζί θα διαμορφώσετε τους στόχους που θέλετε να πετύχετε μέσα από τη θεραπεία. Θα σας εξηγήσει αναλυτικά την προσέγγισή της και το θεραπευτικό πλάνο και θα έχετε τη δυνατότητα να τη ρωτήσετε οτιδήποτε σας απασχολεί.

Επίσης, θα συζητήσετε τις επιλογές που έχετε με γνώμονα τις ανάγκες σας οι οποίες μπορεί να είναι από μια μακροχρόνια και εις βάθος ψυχοθεραπεία έως μια σύντομη σε διάρκεια συμβουλευτική. Μέσα από τη συζήτησή σας θα σας βοηθήσει να καταλάβετε ποια μέθοδος σας ταιριάζει περισσότερο. Όταν ολοκληρωθεί η πρώτη σας συνεδρία θα είστε σε θέση να φύγετε χωρίς αμφιβολίες αλλά με πλήρη και ξεκάθαρη εικόνα του τι να περιμένετε από την ψυχοθεραπευτική / συμβουλευτική διαδικασία.

Βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια;

Νιώθεις πως επαναλαμβάνεις κάθε μέρα την ίδια ρουτίνα; Βαρέθηκες; …

Γιορτή της μητέρας

Για τη γιορτή της μητέρας

Γνωρίζω ένα κορίτσι. Και σήμερα θα σας πω την ιστορία της. Σαν ένα διαφορετικό …

Κορωνοϊός και Παιδιά: Οδηγός Διαχείρισης

Είναι πολύ δύσκολο να πας οπουδήποτε αυτές τις μέρες και να μην ακούσεις …